Portfólió

Szoftverfejlesztés, alkalmazásfejlesztés

Legyen szó vállalkozásról, államigazgatási intézményről vagy külföldi partnerről, számos olyan speciális terület akad, ahol a sajátos működésből adódó követelményekre az egyedi igények alapján megtervezett és fejlesztett alkalmazások nyújtanak teljes körű megoldást. Szakembereink sok éves fejlesztői és projekt alapú működési tapasztalattal, valamint magas szintű gyártói minősítésekkel rendelkeznek a vezető fejlesztői technológiák és eszközök alkalmazásában: Microsoft .Net alapú webes és vastag kliens technológiára épülő fejlesztések, SQL reporting-ra épülő egyedi fejlesztések, Java, Java EE platform alkalmazásai, Php és MySQL környezet, Share Point és Office környezetben végrehajtott fejlesztések, Powerbuilder tapasztalat.

Küldetésünknek a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátását tartjuk. Fejlesztői munkánk vezérelve az ügyfél- és feladatorientáltság, fejlesztési módszertanunk minden esetben garantálja az egyedi elvárások alapján a megrendelő gazdasági előnyeit biztosító, magas színvonalú alkalmazások átadását. A fejlesztési feladatok koránt sem érnek véget az alkalmazás átadásával. Az éles üzem megkezdését követően képzett és tapasztalt technikai csapatunk nyújt teljes körű támogatást akár 7x24 órában.

Alkalmazás üzemeltetés és üzemeltetés támogatás

Megrendelőinknek általában nem áll rendelkezésére az alkalmazások magas szintű üzemeltetéséhez szükséges anyagi-, technikai és humán erőforrás. Alkalmazásüzemeltetési szolgáltatásunk igénybevételével Ügyfeleinket nem terhelik az alaptevékenységüktől eltérő, adott esetben jelentős anyagi ráfordítással járó háttér infrastruktúra felépítésének, biztonságos napi üzemeltetésének, mentésének, továbbfejlesztésének feladatai. Az alkalmazások üzemeltetését nagyvállalati üzemeltetési módszertanunk alapján vesszük át és végezzük tovább.

ASP szolgáltatás

Az általunk üzemeltetett magas rendelkezésre állású kiszolgálói infrastruktúra lehetővé teszi a megfelelő alkalmazások weben történő szolgáltatását (ASP) is. ASP szolgáltatás esetén a különböző szoftveralkalmazások és a szoftvert futtató hardver környezet az üzemeltető ASP központ tulajdonában vannak, a Felhasználó távoli eléréssel „Software as a Service” (SaaS) módban, egyszerű szolgáltatásként használja azokat. Az üzemeltetést és karbantartást végző szakembereket is az ASP központ alkalmazza, valamint gondoskodik arról, hogy az alkalmazásoknak és az azt kiszolgáló infrastruktúrának mindig a legfrissebb verziója álljon a felhasználók rendelkezésére.

Szoftvertesztelés

Minőségi szoftver készítéséhez elengedhetetlen az alkalmazás teljes körű tesztelése. A tesztelés során figyelembe vesszük a felhasználói élményt, biztonságot, gyorsaságot azért, hogy a Megrendelői igénynek teljes mértékben megfeleljünk. Tapasztalt kollégáink biztosítják külső forrásból érkező szoftverek, alkalmazások független tesztelését funkcionális, E2E, regressziós tesztelési feladatok ellátásával, valamint a legmodernebb automata tesztelési metodikával.

Minőségbiztosítás

Vállaljuk harmadik fél által tervezett szoftverek, alkalmazások felügyeletét, minőségbiztosítását, hogy Ügyfeleink teljes biztonságban és kifogástalan minőségben jussanak hozzá a bevezetésre, vagy refaktorálásra kerülő megoldáshoz.

Informatikai tanácsadás, projektmenedzsment

Kiterjedt tapasztalattal rendelkező jól képzett szakembereink a tervezéstől az átadásig egy „idegen” fejlesztési projekt bármelyik fázisában képesek bekapcsolódni és megfelelő szakmai kontroll megrendelő oldali biztosításával hozzájárulni a projekt sikeres lezárásához, vagy akár más hatókörben elképzelt folytatásához. Eseti vagy akár hosszú távú erőforráskihelyezés keretében alkalmazásfejlesztő és projektmenedzser munkatársaink a mindenkori erőforrásigényhez alkalmazkodó rugalmas támogatási szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleinknek.

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.