Karrier

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Fő küldetésünk a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátása.

Szeretsz minőséget kiadni a kezedből? Szereted átlátni a projektet, amin dolgozol és részt venni annak irányításában? Hiszel az agilitásban? Akkor Te vagy a mi emberünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az elsődleges szempont az ügyfél elégedettsége és ezt úgy tudjuk elérni, ha összedolgozunk és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Nálunk az agilitás, devops és CI/CD nem csak buzzword, hanem a munkaszervezés alapvető építő kövei.

Az alábbi poziciókba keressük leendő munkatársainkat.

.Net és frontend fejlesztő

.Net csapatunkba keresünk kezdő vagy tapasztalattal rendelkező fejlesztőket, az alábbi feladatokra az alábbi technológiák használatával. Szeretnénk kihozni belőled a legjobbat, cserébe azt kérjük, hogy segítsd elérni céljainkat.

Pozició részletes leírása

Medior és Senior Java fejlesztő

Javas csapatunkba keresünk fejlesztőket a tapasztalat minden szintjén, hogy új tehetségeket találjunk, illetve frissítsük és fejlesszük a már jelenleg sem kicsi tudásbázisunkat. Szeretnénk kihozni belőled a legjobbat, cserébe azt kérjük, hogy segítsd elérni céljainkat.

Pozició részletes leírása

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.