Karrier

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Fő küldetésünk a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátása.

Szeretsz minőséget kiadni a kezedből? Szereted átlátni a projektet amin dolgozol és részt venni annak irányításában? Hiszel az agilitásban? Akkor Te vagy a mi emberünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az elsődleges szempont az ügyfél elégedettsége. Ezt úgy tudjuk elérni, ha összedolgozunk és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Nálunk az agilitás, devops és CI/CD nem csak buzzword, hanem a munkaszervezés alapvető építő kövei. Hasonlóan, a tesztelés nem csak egy szükséges rossz, hanem a fejlesztési és projekt folyamataink szerves része, már a projekt korai fázisában is.

Az alábbi poziciókba keressük leendő munkatársainkat.

Senior Projektvezető

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, tervezni - szervezni, ha szeretsz minőséget kiadni a kezedből, ha szereted átlátni és kézben tartani a projektet, amin dolgozol, ha hiszel az agilitásban, akkor Te vagy a mi emberünk!

Fejlesztői csapatunk mellé keresünk Senior Projektvezetőt, aki dolgozott már szoros együttműködésben agilis fejlesztői csapatokkal és az ügyfélkezelést is magában foglaló klasszikus projektmenedzsment mellett, tudja vezetni, támogatni a tesztelők és a business analystek munkáját.

Pozició részletes leírása

Medior/Senior backend Automata teszt fejlesztő

Csapatunkat egy olyan legalább medior szintű automatizált tesztelővel bővítenénk, akinek releváns tapasztalata van backend alkalmazások tesztelésében, preferáltan Java programozási nyelven.

Pozició részletes leírása

Medior/Senior Automata teszt fejlesztő

Csapatunkat egy olyan automatizált tesztelővel bővítenénk, akinek több éves releváns tapasztalata van webes UI tesztek fejlesztésében, preferáltan Selenium Webdriver vagy valamilyen azon alapuló technológiával. További elvárásunk legalább egy objektum-orientált programozási nyelv magas szintű ismerete.

Pozició részletes leírása

Junior .Net backend és frontend fejlesztő

.NET csapatunkba keresünk kezdő vagy csekély tapasztalattal rendelkező fejlesztőket. A fő feladataid a backend és frontend fejlesztések magas színvonalú elvégzése, a tapasztaltabb kollégák iránymutatásai alapján.

Pozició részletes leírása

Medior, senior .NET backend fejlesztő

.NET csapatunkba keresünk medior vagy senior tapasztalattal rendelkező backend fejlesztőket. A fő feladataid a backend fejlesztések magas színvonalú elvégzése, valamint új technológiák bevezetése. Amenniyben a frontend oldal is érdekel természetesen lehetőséged lesz, hogy tudásodat ezen a területen is kamatoztatsd. A fejlesztői feladatok mellett - kellő szakértelem birtokában - számítunk rád a juniorok mentorálásában is.

Pozició részletes leírása

Medior, senior Angular frontend fejlesztő

.NET csapatunkba keresünk medior vagy senior tapasztalattal rendelkező frontend fejlesztőket. A fő feladataid a frontend fejlesztések magas színvonalú elvégzése, valamint új technológiák bevezetése. Amenniyben a backend oldal és a .NET is érdekel természetesen lehetőséged lesz, hogy tudásodat ezen a területen is kamatoztatsd. A fejlesztői feladatok mellett - kellő szakértelem birtokában - számítunk rád a juniorok mentorálásában is.

Pozició részletes leírása

Medior és senior java fejlesztő

Javas csapatunkba keresünk medior és senior fejlesztőket, hogy bővítsük a már jelenleg sem kicsi tudásbázisunkat.

Pozició részletes leírása

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.