Senior Projektvezető

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, tervezni - szervezni, ha szeretsz minőséget kiadni a kezedből, ha szereted átlátni és kézben tartani a projektet, amin dolgozol, ha hiszel az agilitásban, akkor Te vagy a mi emberünk!

Fejlesztői csapatunk mellé keresünk Senior Projektvezetőt, aki dolgozott már szoros együttműködésben agilis fejlesztői csapatokkal és az ügyfélkezelést is magában foglaló klasszikus projektmenedzsment mellett, tudja vezetni, támogatni a tesztelők és a business analystek munkáját.

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Fő küldetésünk a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátása.

Szeretsz minőséget kiadni a kezedből? Szereted átlátni a projektet amin dolgozol és részt venni annak irányításában? Hiszel az agilitásban? Akkor Te vagy a mi emberünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az elsődleges szempont az ügyfél elégedettsége. Ezt úgy tudjuk elérni, ha összedolgozunk és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Nálunk az agilitás, devops és CI/CD nem csak buzzword, hanem a munkaszervezés alapvető építő kövei. Hasonlóan, a tesztelés nem csak egy szükséges rossz, hanem a fejlesztési és projekt folyamataink szerves része, már a projekt korai fázisában is.

A feladatról

Az ideális jelöltnek vezető fejlesztővel és business analysttel szorosan együttműködve el kell látnia minden az agilis projektvégrehajtás irányítás témakörébe tartozó feladatot:

Elvárások:

Előnyt jelent:

Amit kínálunk:

Munkavégzés helye

Budapest / home office

A jelentkezésedet az info@ashszoftverhaz.hu címen várjuk.

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.