Senior Manuális tesztelő

Csapatunkat egy olyan manuális tesztelővel bővítenénk, akinek több éves releváns tapasztalata van webalkalmazások tesztelésében, valamint a tesztelés teljes életciklusában annak megtervezésétől egészen a tesztelés lezárásáig.

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Fő küldetésünk a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátása.

Szeretsz minőséget kiadni a kezedből? Szereted átlátni a projektet amin dolgozol és részt venni annak irányításában? Hiszel az agilitásban? Akkor Te vagy a mi emberünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az elsődleges szempont az ügyfél elégedettsége. Ezt úgy tudjuk elérni, ha összedolgozunk és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Nálunk az agilitás, devops és CI/CD nem csak buzzword, hanem a munkaszervezés alapvető építő kövei. Hasonlóan, a tesztelés nem csak egy szükséges rossz, hanem a fejlesztési és projekt folyamataink szerves része, már a projekt korai fázisában is.

Épp ezért egy olyan tesztelőt keresünk, aki nem csak futtatni képes a teszteseteket, hanem azokat egy integrált folyamat részeként látja, és képviseli a tesztelői látásmódot a user story megszületésétől annak átadásáig.

Feladatok

Elvárások

Előnyt jelent

Amit kínálunk

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület / Székesfehérvár / home office

A jelentkezésedet az info@ashszoftverhaz.hu címen várjuk.

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.