Senior automata teszt fejlesztő

Csapatunkat egy olyan automatizált tesztelővel bővítenénk, akinek több éves releváns tapasztalata van webes UI tesztek fejlesztésében, preferáltan Selenium Webdriver vagy valamilyen azon alapuló technológiával. További elvárásunk legalább egy objektum-orientált programozási nyelv magas szintű ismerete - külön örülünk a TypeScript és a Protractor ismeretének. Előnyben részesítjük azokat a jelölteket, akinek van már tapasztalata különböző teszt automatizálási eszközökben, azok kiértékelésében, bevezetésében.

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Fő küldetésünk a magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatok minőségi ellátása.

Szeretsz minőséget kiadni a kezedből? Szereted átlátni a projektet amin dolgozol és részt venni annak irányításában? Hiszel az agilitásban? Akkor Te vagy a mi emberünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az elsődleges szempont az ügyfél elégedettsége. Ezt úgy tudjuk elérni, ha összedolgozunk és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Nálunk az agilitás, devops és CI/CD nem csak buzzword, hanem a munkaszervezés alapvető építő kövei. Hasonlóan, a tesztelés nem csak egy szükséges rossz, hanem a fejlesztési és projekt folyamataink szerves része, már a projekt korai fázisában is.

Feladatok

Elvárások

Előnyök

Amit kínálunk

Munkavégzés helye

Budapest / home office

A jelentkezésedet az info@ashszoftverhaz.hu címen várjuk.

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.