Senior full-stack Java/Angular fejlesztő

Java fejlesztő csapatunkba keresünk Senior full-stack Java/Angular fejlesztő munkatársat, hogy tovább bővítsük tudásbázisunkat.

Ha szeretsz jó társaságban változatos projekteken dolgozni, ha számodra is kiemelten fontos, hogy minőséget adj ki a kezedből - ráadásul ezt szívesen tennéd egy szabadalmaztatott agilis fejlesztési módszertan keretein belül-, ha szívesen osztod meg a tudásod, és még a kihívásoktól sem riadsz vissza, akkor épp Rád van szükségünk! Szeretnénk kihozni Belőled a legjobbat, cserébe azt kérjük, hogy segítsd elérni céljainkat.

Céginformáció

Az ASH Szoftverház Kft. egy magyar tulajdonú, stabil hátterű cég, fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése és támogatása. Azt gondoljuk, az ügyfél elégedettsége az elsődleges cél, amit úgy érünk el, hogy ha összedolgozunk, és mindenki a legjobbat hozza ki magából. Büszkék vagyunk arra, hogy magas szaktudást igénylő, komplex fejlesztési feladatokban is kiváló minőségben megálljuk a helyünket.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az állásügyben kezdeményezett kapcsolatfelvétellel, illetve a hr@ashszoftverhaz.hu email címre küldött pályázatoddal automatikusan elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót (pdf).

Az alábbi feladatok várnak rád:

Itt a helyed, ha rendelkezel az alábbiakkal:

Előnyként tekintünk rá, ha:

Amit tőlünk várhatsz:

Munkavégzés helye:

Budapest / hibrid/ home office megegyezés szerint

Jelentkezésed a hr@ashszoftverhaz.hu email címre várjuk.

Van kérdésed?

1117 Budapest Budafoki út 97.
+36 1 353 9790
info@ashszoftverhaz.hu
Bejárat a Prielle Kornélia utca felől, térképen jelölve található.